welcome to donya anqiang

Jinan Anqiang Intelligent Equipment Co., Ltd. dumunung ing Jinan, devoting kanggo independen ngembangaken produk inti kayata kontrol gerakan, penampilan, laser menehi, mesin laser engraving, laser machine nglereni, etc. Our company wis impor lan ekspor saringan lan wis liwati sertifikat internasional kayata SGS, CE, FDA, etc. Adhedhasar akeh taun saka pengalaman aplikasi industri lan riset inti pakar-tingkat lan tim pembangunan, perusahaan kita yakuwi kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan kanggo gawe marem pelanggan. Ing basis saka inovasi sawijining, Anqiang Intelligence dianggo rapet karo universitas domestik lan institusi riset ilmiah kanggo introduce majeng manca teknologi kontrol olahraga lan terus-terusan berkembang produk anyar karo kinerja dhuwur biaya kanggo nyanggupi pasar.

  • +86 531 88623966 / +8618338180387 / +8617862979699
  • Add: No.3 Yuhua Road,Hehualu Sub-district,Licheng District,Jinan,Shandong Province,China
    • company_intr_img
    We offer sawetara

    saka produk

    Anqiang cerdas wis produk baris saka kontrol gerakan, penampilan lan automation, kang utamané kalebu: kurang / medium sistem nglereni daya,

    posisi visual lan identifikasi sistem nglereni, sistem menehi,-daya dhuwur laser sistem nglereni, kontrol otomatis, etc.

    produk kita

    ngedol kaya roti panas

    Anqiang produk kontrol cerdas ngedol uga ing saindhenging negara, lan njaga posisi leading ing kurang / medium

    daya laser Processing, lan diekspor kanggo jaban rangkah pasar

    AQ-1325A Laser Engraving & CUTTING MESIN

    AQ-1325A Laser Engraving & CUTTING MESIN

    AQ - 1325A mesin seri laser engraving jinis mesin engraving dikembangaké kanggo penak saka syarat engraving pelanggan 'kanggo macem-macem bahan. Read More
    AQ-0503

    AQ-0503

    AQ - 0503 seri mesin laser engraving jinis mesin engraving dikembangaké ... Read More
    AQ-1325

    AQ-1325

    AQ - 1325 seri mesin laser engraving jinis mesin engraving dikembangaké ... Read More
    AQ-1390B

    AQ-1390B

    AQ - 1390B mesin seri laser engraving jinis mesin engraving dikembangaké kanggo ...... Read More
    AQ-200FC

    AQ-200FC

    Processing tliti dhuwur lan kualitas menehi konsisten ... Read More

    Thanks For Wektu Panjenengan

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul

    karo ing 24 jam

    arsip warta
    Tampilan Online Chat!