China AQ-200FC serat Laser menehi pabrik MESIN lan manufaktur | Anqiang
Welcome ngerti liyane babagan produk kita

bab produk kita

Anqiang cerdas wis produk baris saka kontrol gerakan, penampilan lan automation, kang utamané kalebu: kurang / medium sistem nglereni daya,

posisi visual lan identifikasi sistem nglereni, sistem menehi,-daya dhuwur laser sistem nglereni, kontrol otomatis, etc.

AQ-200FC serat Laser menehi MESIN

Aplikasi Details cepet:

  • Model: AQ-200FC
  • Power Supply: 220V / 50HZ / 10A (Opsional)
  • Laser Piranti: Raycus (Opsional)
  • Laser Power: 20w / 30W / 50W (Opsional)
  • Control System: Ezcad (Opsional)

    Service bakul:

    Seller Support:After - Sales Service&Online Technical Support Deliever Time:7-15 working days after payment received

Detail produk

paramèter Technical

menehi Scope 110mm * 110mm / 200 * 200mm
menehi Ambane ≤1.2mm
Minimal Line Jembar 0.01mm
Karakter minimal 0.05mm
bola Akurasi 0.001mm ±
migunakaken Power ≤500W
Power Supply 220V / 50HZ / 10A
cooling Koleksi Cooling Air

Aplikasi Industry
Auto aksesoris, hardware elektronik, sanitary ware, packaging pangan, piranti medical, produk rokok, kaca tingal lan Watches, mas perhiasan perak, packaging medicine, etc.

Material Terapan
Stainless steel, mas perak, alloy hard, Chrome plating, titanium plating, bahan non-metallic kayata keramik, plastik, kulit PVC, etc.

Fitur Product
1, daya Low, daya konsumsi kurang saka 500W
2, Good keluwesan, volume cilik, gampang kanggo nindakake, program komputer, free kanggo nandhani macem-macem teks Graphic lan informasi
3, Ing Processing tliti dhuwur lan kualitas menehi konsisten.
4, Rampung online cooling, konsumsi kurang daya
5, Kurang biaya lan kacepetan dhuwur, karo galvanometer, dhuwur produktivitas.

aplikasi Show

image3
image4
image5
image8
image9

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!