Cina AQ-200FC serat laser nyirian pabrik mesin sarta produsén | Anqiang
Wilujeng sumping di uninga langkung seueur ngeunaan produk urang

ngeunaan produk urang

Anqiang calakan ngabogaan garis produk kontrol gerak, visi mesin sarta automation, nu utamana ngawengku: low / sedeng Sistim motong kakuatan,

positioning visual sarta idéntifikasi Sistim motong, sistem nyirian,-kakuatan tinggi laser Sistim motong, kontrol otomatis, jeung sajabana

AQ-200FC serat laser nyirian mesin

Aplikasi Rincian Gancang:

  • Model: AQ-200FC
  • Power Supply: 220V / 50HZ / 10A (Goréng)
  • Laser Alat: Raycus (Goréng)
  • Laser Power: 20W / 30W / 50W (Goréng)
  • Kontrol System: Ezcad (Goréng)

    Service seller:

    Seller Support:After - Sales Service&Online Technical Support Deliever Time:7-15 working days after payment received

jéntré produk

parameter teknis

nyirian wengkuan 110mm * 110mm / 200 * 200mm
nyirian Jerona ≤1.2mm
Minimum Line Width 0.01mm
Aksara minimum 0.05mm
terus-terusan akurasi 0.001mm ±
dihakan daya ≤500W
Sasayogian tanaga 220V / 50HZ / 10A
cooling Tipe cooling hawa

Aplikasi Industri
Otomatis asesoris, hardware éléktronik, Saniter Ware, bungkusan dahareun, alat médis, produk bako, kacamata na arloji, emas & perhiasan pérak, bungkusan ubar, jsb

Bahan Applied
steel baja, emas & pérak, alloy teuas, Chrome plating, titanium plating, bahan non-logam kayaning keramik, plastik, kulit PVC, jsb

Fitur produk
1, kakuatan Low, kakuatan konsumsi nyaéta kirang ti 500W
2, Good kalenturan, volume leutik, gampang pikeun ngalaksanakeun, programming komputer, bébas ditandaan rupa naskah grafis jeung informasi
3, The processing precision nyaeta luhur jeung kualitas nyirian nyaeta konsisten.
4, lengkep cooling hawa, konsumsi low kakuatan
5, ongkos Low jeung speed tinggi, kalawan galvanometer, produktivitas tinggi.

aplikasi Tembongkeun

image3
image4
image5
image8
image9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!